Therapiesokken voor de oncologische voet

Therapiesokken met visco elastisch polymeer

De productlijn oncologie richt zich op patiënten met overgevoelige voetzolen en handpalmen als gevolg van chemotherapie.

Van patiënten die in behandeling zijn voor kanker is bekend dat de huid van zowel de voeten als de handen in kwaliteit verminderd, waardoor deze kwetsbaar en gevoelig wordt. Een zachte visco-elastische polymeer aan de binnenkant van de sok vermindert druk- en schuifkrachten onder de gehele voet. Het visco-elastisch polymeer stimuleert de genezing van wondjes en blaren. Doordat een minerale olie langzaam aan de huid wordt afgestaan, wordt de huid elastischer en minder droog. Daarnaast stimuleert micromassage het herstel van de huid. Deze therapiesok is goedgekeurd door het kankeronderzoeks-instituut ‘Marie Curie’ te Parijs. Naast sokken is ook een vingerloze handschoen in deze productlijn ontwikkeld, deze heeft visco-elastische polymeer op de handpalm.

Onze collectie therapiesokken voor de oncologische voet

Lees hieronder meer over de beschikbare therapiesokken. Onderaan deze pagina staat een bestelformulier, waar u de gewenste therapiesokken voor de oncologische voet direct kunt bestellen.

Sok met bescherming van de hele voetzool

Oncologiesok met bescherming van de hele voetzool

Samenstelling

73% Katoen, 25% Polyester, 2% Spandex

Maatvoering

Dit product is verkrijgbaar in de volgende maten:

  • 35-38
  • 39-42

Kleur

Dit product is alleen verkrijgbaar in wit

Prijs

€49,55 per paar (incl. BTW). Klik op de onderstaande knop om de oncologiesok met bescherming van de hele voetzool te bestellen.

Bestel deze sok

Handschoenen met bescherming van de handpalm

Handschoenen met bescherming van de handpalm

Samenstelling

86% Polyamide, 12% Polyester, 2% Spandex

Maatvoering

Dit product is verkrijgbaar in één maat

Kleur

Dit product is verkrijgbaar in zwart

Bijzonderheden

Dit product wordt geleverd per paar

Prijs

€45,98 per paar (incl. BTW). De handschoenen met bescherming van de handpalm zijn niet verkrijgbaar via ons bestelformulier. Wilt u deze handschoenen bestellen? Neem dan contact met ons op via de onderstaande knop!

Neem contact op

Bestelformulier

Heeft u interesse in onze therapiesokken voor de oncologische voet? Selecteer hieronder de gewenste therapiesok(ken) en de maat. Nadat de bestelling is voltooid krijgt u van ons een bevestiging met de bestelgegevens.



Contactgegevens

Afrekenen

Totaalbedrag

Korting

Te betalen

Payment method
iDEAL Mollie
Verification code*