Therapiesokken voor diabetici

Therapiesokken met visco elastisch polymeer

De productlijn voor diabetes patiënten kenmerkt zich door de speciale weving van de sok. Hierdoor zit het manchet van de sok niet te strak en wordt de bloedcirculatie niet gehinderd. Doordat er altijd visco-elastisch polymeer op de locatie van de naden zit, functioneren de sokken als naadloos en zal hierdoor geen hinder ontstaan.

Het is alom bekend dat mensen met diabetes voorzichtig om moeten gaan met de zorg voor hun voeten. Er ontstaan grote risico’s als voeten kapot worden gelopen ofwel dat de huid beschadigd. De kans op wondjes en eventuele ulcera is groot.

Zowel in de preventie en behandeling van voetklachten bij diabetes zijn therapiesokken een oplossing. De therapiesokken hebben een of meerdere zones met medisch visco-elastisch polymeer voorzien van minerale olie. Deze beschermt de huid tegen druk en wrijving, maar rehydrateert de huid ook voor een verhoogde elasticiteit en weerbaarheid. Daarnaast stimuleert micromassage het herstel van de huid.

Onze collectie therapiesokken voor diabetici

De productlijn voor diabetespatiënten bestaat uit het model kous en heeft 2 variaties in de zones welke voorzien zijn van visco-elastisch polymeer met minerale olie. Lees hieronder meer over de beschikbare therapiesokken. Onderaan deze pagina staat een bestelformulier, waar u de gewenste therapiesokken voor diabetici direct kunt bestellen.

Kous met bescherming van de hiel, voorvoet en teentoppen

Diabetes kous met bescherming van de hiel, voorvoet en teentoppen

Samenstelling

90% Katoen, 7% Polyester, 3% Elastiek

Maatvoering

Dit product is verkrijgbaar in de volgende maten:

  • 35-38
  • 39-42
  • 43-46

Kleur

Dit product is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

  • Zwart
  • Beige

Prijs

€43,90 per paar (incl. BTW). Klik op de onderstaande knop om de kous met bescherming van de hiel, voorvoet en teentoppen te bestellen.

Bestel deze sok

Kous met bescherming van de hiel en tenen

Diabetes kous met bescherming van de hiel en tenen

Samenstelling

90% Katoen, 7% Polyester, 3% Elastiek

Maatvoering

Dit product is verkrijgbaar in de volgende maten:

  • 35-38
  • 39-42
  • 43-46

Kleur

Dit product is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

  • Zwart

Prijs

€43,90 per paar (incl. BTW). Klik op de onderstaande knop om de kous met bescherming van de hiel en tenen te bestellen.

Bestel deze sok

Bestelformulier

Heeft u interesse in onze therapiesokken voor diabetici? Selecteer hieronder de gewenste therapiesok(ken), maat en kleur. Nadat de bestelling is voltooid krijgt u van ons een bevestiging met de bestelgegevens.Contactgegevens

Afrekenen

Totaalbedrag

Korting

Te betalen

Payment method
iDEAL Mollie
Verification code*